Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g640g1089kcal128.1g0g64g0g
Voi 85g615kcal1g0.3g69g0g
Vehnäjauho puolikarkea 104g357kcal10.6g72.8g1.2g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 961g0kcal0g0g0g0g
Voi 90g650kcal1.1g0.4g72.9g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 800g342kcal27.1g38.4g8g0g
Juustoraaste emmental punaleima280g1093kcal81.2g0g84g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras320g1121kcal41.6g224.1g4.8g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6560g10532kcal581.4g672g607.8g26.4g
Valittu annoskoko3280g5266kcal290.7g336g303.9g13.2g
Annoskoko puolitettuna1640g2633kcal145.4g168g152g6.6g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594