Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g544g473kcal97.9g8.2g5.4g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)480g835kcal84.5g0g55.7g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g240g24kcal2.6g2.4g0.5g2.4g
Kurkku 480g53kcal2.7g6.7g0.5g3.4g
Tomaatti 480g109kcal2.7g16.6g1.4g6.7g
Paprika punainen 320g94kcal3g14.4g1.3g6.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g640g416kcal83.2g12.8g1.9g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore96g24kcal0g8.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6560g4056kcal553.2g139.4g133.4g37.4g
Valittu annoskoko3280g2028kcal276.6g69.7g66.7g18.7g
Annoskoko puolitettuna1640g1014kcal138.3g34.9g33.4g9.4g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573