Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1270g1766kcal140.9g5.1g132g0g
Sokeri 450g1825kcal0g449.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl159g1428kcal0g0g158.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 344g1180kcal35g240.7g4.1g12g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12g0g0.2g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g32g124kcal0g31.1g0g0g
Raparperi 529g178kcal3.7g29.1g0.5g7.4g
Mansikka 360g167kcal1.8g30.2g0.7g6.8g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g106g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6560g13450kcal366.2g1594.8g592g52.8g
Valittu annoskoko3280g6725kcal183.1g797.4g296g26.4g
Annoskoko puolitettuna1640g3362kcal91.6g398.7g148g13.2g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692