Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 397g110kcal4.7g16.1g0.8g8.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g122g34kcal0.7g7.3g0.2g3.1g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g300g570kcal48g1.5g42g0g
Vesi, vesijohtovesi 1999g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka69g17kcal0.6g3.1g0.3g1.3g
Lehtiselleri 21g2.6kcal0.2g0.2g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g347g208kcal5.2g45.2g0.3g3.1g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6568g1908kcal120g150.6g87.2g33.4g
Valittu annoskoko3284g954kcal60g75.3g43.6g16.7g
Annoskoko puolitettuna1642g477kcal30g37.7g21.8g8.4g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254472