Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g1800g6030kcal216g1188g43.2g147.6g
Grahamjauho 110g361kcal11.6g66.8g2.4g10.9g
Siirappi 80g241kcal0.1g59.3g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 80g259kcal23.2g5.6g16g24.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 64g432kcal17.2g4.4g37.1g7.9g
Rypsiöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 100g75kcal13.1g1.1g0.4g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6568g15677kcal562.4g2650.4g298.2g395.6g
Valittu annoskoko3284g7839kcal281.2g1325.2g149.1g197.8g
Annoskoko puolitettuna1642g3919kcal140.6g662.6g74.6g98.9g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.4g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143010