Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1688g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit281g73kcal2.5g13.5g0.8g6.5g
Herne-maissi-paprika, Rainbow225g180kcal9.5g29.3g2g7g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g450g626kcal85.5g0g31.5g0g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Tomaattimurska 281g83kcal1.6g14.9g0.6g5.3g
Ketsuppi, Felix68g61kcal0.7g14.2g0.3g0g
Makaroni, tumma 62g223kcal8.4g40.7g1.9g3.7g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 169g121kcal3.1g24.4g0.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6570g2768kcal224.2g280g75g50.8g
Valittu annoskoko3285g1384kcal112.1g140g37.5g25.4g
Annoskoko puolitettuna1643g692kcal56.1g70g18.8g12.7g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167