Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g140g642kcal8.4g62.8g40.5g1.4g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)84g38kcal0.3g8.8g0.1g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g70g119kcal5g11.2g5.9g0.7g
Sokeri 15g60kcal0g14.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana658g1778kcal32.6g195.4g97.2g4.2g
Valittu annoskoko329g889kcal16.3g97.7g48.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna165g444kcal8.2g48.9g24.3g1.1g
Arvot/100g100g270kcal5g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509