Värikäs pastasalaatti

Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)75g261kcal11.2g49.9g1.9g2.2g
Lihaliemikuutio Maggi5.8g16kcal0.5g0.4g1.3g0g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g35g39kcal5.2g0.4g1.8g0g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g51g203kcal11.7g0g16.8g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss35g19kcal2g1.9g0.2g1.1g
Maissi jyvät 35g50kcal1g9g0.8g1.3g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g23g6.8kcal0.4g1.3g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 70g45kcal2.2g3.4g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana658g1279kcal68.4g132.6g50.6g9.2g
Valittu annoskoko329g639kcal34.2g66.3g25.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna165g320kcal17.1g33.2g12.7g2.3g
Arvot/100g100g194kcal10.4g20.2g7.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278741