Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g181g109kcal2.7g23.5g0.2g1.6g
Nakki, keskiarvo 75g175kcal8.6g0.9g15.5g0g
Kananmuna, paistettu 41g83kcal5.3g0.1g7g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g11g101kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana659g947kcal33.6g50.8g68g3.8g
Valittu annoskoko329g474kcal16.8g25.4g34g1.9g
Annoskoko puolitettuna165g237kcal8.4g12.7g17g1g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094