BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g103g103kcal3.1g14.3g3.8g0.9g
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Chili paprika punainen5.5g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha109g182kcal20.8g0g10.9g0g
Rypsiöljy 18g162kcal0g0g18.3g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g39g47kcal1.3g1.4g3.9g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana659g1009kcal51.6g35.4g73.8g2.6g
Valittu annoskoko330g504kcal25.8g17.7g36.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna165g252kcal12.9g8.9g18.5g0.7g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537