Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g117g41kcal1.9g8.1g0.1g1.6g
Tomaattimehu Valio78g16kcal0.8g3.1g0g0g
Kalaliemikuutio 0.9g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0g
Sipuli 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)31g27kcal0.3g1.1g2.2g0g
Katkarapu 42g29kcal6.1g0g0.5g0g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g45g42kcal3.6g6.2g0.3g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana659g339kcal26g39.6g8g10.8g
Valittu annoskoko330g170kcal13g19.8g4g5.4g
Annoskoko puolitettuna165g85kcal6.5g9.9g2g2.7g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394378