Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 175g133kcal3.3g27g0.3g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g63g146kcal7.1g0.3g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana659g612kcal22.4g65.6g28.2g7.8g
Valittu annoskoko330g306kcal11.2g32.8g14.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna165g153kcal5.6g16.4g7.1g2g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682