Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 106g25kcal1.9g2.3g0.3g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl28g48kcal5.1g0.4g2.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana659g247kcal15g12g14g7.6g
Valittu annoskoko330g123kcal7.5g6g7g3.8g
Annoskoko puolitettuna165g62kcal3.8g3g3.5g1.9g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104