Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g14g51kcal2g8.3g1g1.3g
Riisi tumma 12g42kcal0.8g8.6g0.3g0.5g
Tattarisuurimo / -jauho 11g34kcal1.3g6.4g0.2g0.6g
Hirssisuurimo / -jauho 11g40kcal1.3g7.7g0.3g0.4g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana659g333kcal10.8g62g3.6g5.6g
Valittu annoskoko330g166kcal5.4g31g1.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna165g83kcal2.7g15.5g0.9g1.4g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156241