Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 38g266kcal0.3g0.1g30g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 6.3g5.4kcal0.2g0.3g0.4g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Anjovis 20g52kcal5.9g1.9g2.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Purjosipuli63g12kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Tilli, tuore 3.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Pizzajuusto, valio25g85kcal6.2g0g6.5g0g
Muna, annos 60g15g13kcal1.1g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g1544kcal61.8g101.6g97.8g7.4g
Valittu annoskoko330g772kcal30.9g50.8g48.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna165g386kcal15.5g25.4g24.5g1.9g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831