Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persilja 4.4g1.2kcal0.1g0g0g0.3g
Herne-maissi-paprika, Rainbow33g26kcal1.4g4.3g0.3g1g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)18g6.4kcal0.4g0.9g0.1g0.5g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g51g87kcal9.7g0g5.1g0g
Kasvisliemikuutio 1.6g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 66g50kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g392kcal26.2g32.2g16g5.2g
Valittu annoskoko330g196kcal13.1g16.1g8g2.6g
Annoskoko puolitettuna165g98kcal6.6g8.1g4g1.3g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278