Jauheliharisotto

Raaka-aineet:

- 2 rkl öljyä
- 300 g jauhelihaa
- 2 sipulia
- 1 tl mustapippuria
- 1 tl paprikajauhetta
- 2 dl pitkäriisiä
- 5-6 dl lihalientä (tai vettä
+ 1 lihaliemikuutio)
- 200 g herne-maissi-paprika-
sekoitusta

Valmistus:

1.Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Miksuk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 65g577kcal0g0g65.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha932g1547kcal177.1g0g93.2g0g
Sipuli 233g71kcal2.9g11.2g0.5g4g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Paprikajauhe 4.7g15kcal0.7g0.9g0.6g1.7g
Täysjyväriisi 396g1326kcal24g282.6g2.8g29.3g
Lihaliemijauhe/tiiviste 23g68kcal2.6g3.5g4.9g0.1g
Vesi1165g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 466g481kcal16.1g83.9g4.9g13.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6580g8196kcal447.8g767.8g344.6g99.6g
Valittu annoskoko3290g4098kcal223.9g383.9g172.3g49.8g
Annoskoko puolitettuna1645g2049kcal112g192g86.2g24.9g
Arvot/100g100g125kcal6.8g11.7g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139316