Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 525g174kcal0g2.6g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal1.9g4g0.1g0.5g
Kurkku,tuore 100g1313g126kcal7.9g18.4g1.3g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)1400g840kcal47.6g63g49g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6587g2444kcal114.8g204g100.8g1g
Valittu annoskoko3294g1222kcal57.4g102g50.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna1647g611kcal28.7g51g25.2g0.3g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712