Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1501g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g450g108kcal5.4g15.3g0.9g9.5g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Palsternakka 113g72kcal0.6g13.3g0.5g5.1g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl45g34kcal1.8g3.6g1.4g0g
Persilja 30g8.2kcal0.4g0.3g0.1g2.4g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)450g495kcal103.5g0g9.5g0g
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.8g0.6g2.9g
Selleri, annos 50g113g16kcal1.1g3.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6588g2001kcal238.6g137g42.8g60g
Valittu annoskoko3294g1001kcal119.3g68.5g21.4g30g
Annoskoko puolitettuna1647g500kcal59.7g34.3g10.7g15g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101409