Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2249g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl23g56kcal2.7g0.3g4.9g0g
Herne, kuivattu, Rainbow562g1585kcal100.6g356.9g5.1g56.2g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia450g630kcal76.4g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6588g4542kcal359.4g714.4g92g112.4g
Valittu annoskoko3294g2271kcal179.7g357.2g46g56.2g
Annoskoko puolitettuna1647g1136kcal89.9g178.6g23g28.1g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128