Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1146g872kcal21.5g177.5g2.3g11.5g
Punajuuri 736g283kcal7.4g50.8g1.5g18.4g
Vesi1064g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g327g524kcal8.8g14.1g49.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow21g55kcal2.1g2.1g4.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6588g3467kcal79.6g489g114.4g60.4g
Valittu annoskoko3294g1734kcal39.8g244.5g57.2g30.2g
Annoskoko puolitettuna1647g867kcal19.9g122.3g28.6g15.1g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013