Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 41g44kcal3.2g6.6g0.2g0.9g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g50g408kcal0g0g45.3g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g1670g551kcal25g80.1g6.7g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g632g695kcal164.2g0g6.3g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g903g1534kcal69.5g46.9g117.3g25.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6588g6464kcal523.8g267.2g351.6g52.4g
Valittu annoskoko3294g3232kcal261.9g133.6g175.8g26.2g
Annoskoko puolitettuna1647g1616kcal131g66.8g87.9g13.1g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985