Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 602g386kcal19.3g29g21.1g0.1g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g150g557kcal20.9g109g3.8g6.2g
Kananmuna kuoreton 166g236kcal20.7g0.5g17g0g
Chilikastike original, Felix90g79kcal1.5g13.5g0.1g0g
Persilja 181g49kcal2.5g2g0.4g14.4g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g602g361kcal2.4g90.2g0.6g8.4g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 1504g2218kcal323.4g0g102.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6588g7773kcal781.4g488.4g290.6g58.2g
Valittu annoskoko3294g3887kcal390.7g244.2g145.3g29.1g
Annoskoko puolitettuna1647g1943kcal195.4g122.1g72.7g14.6g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152