Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow480g336kcal81.6g0g1.4g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g240g482kcal49.2g0.2g32.2g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g320g544kcal24.6g16.6g41.6g9g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g640g179kcal7g30.7g2.6g19.2g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g16g35kcal2.7g2.7g1.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6592g3154kcal330.2g100.4g158.4g56.6g
Valittu annoskoko3296g1577kcal165.1g50.2g79.2g28.3g
Annoskoko puolitettuna1648g788kcal82.6g25.1g39.6g14.2g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347652