Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g1338g1030kcal30.8g6.7g97.6g0g
Sipuli (kuorittu)535g145kcal7g25.7g1.1g9.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1338g1137kcal13.4g46.8g93.6g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 5.4g15kcal0.6g2.3g0.1g1.4g
Margariini, flora kevyt 40 54g201kcal0.1g2.8g21.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6592g5056kcal103.8g168.6g427.6g21g
Valittu annoskoko3296g2528kcal51.9g84.3g213.8g10.5g
Annoskoko puolitettuna1648g1264kcal26g42.2g106.9g5.3g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166147