Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1333g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus467g303kcal7.5g70g0.5g6.5g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä533g363kcal16.5g64g3.7g16g
Atria broilerin fileesuikale naturell933g1027kcal214.7g0g19.6g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g29g82kcal2.5g5g5.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6592g3550kcal482.4g278g58.8g45.2g
Valittu annoskoko3296g1775kcal241.2g139g29.4g22.6g
Annoskoko puolitettuna1648g887kcal120.6g69.5g14.7g11.3g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084