Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 514g168kcal3.2g28.6g1g13.1g
Vehnäjauho puolikarkea 502g1721kcal51.1g351.1g6g17.6g
Kananmuna kuorineen punnittu525g661kcal57.7g1.6g47.2g0g
Sokeri 492g1997kcal0g491.4g0g0g
Leivinjauhe 26g45kcal1.3g9.7g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g26g103kcal0g25.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g39g140kcal1.4g30.7g1.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 203g1789kcal0g0g202.3g0g
Kardemumma, annos 2g13g40kcal1.4g8.7g0.9g3.6g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 514g1532kcal95.5g12.9g123.5g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 129g913kcal1g0.5g102.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g232g926kcal0g231.5g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl84g483kcal17.6g4.4g42.2g9.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6592g21038kcal460.4g2393.2g1054.8g88.2g
Valittu annoskoko3296g10519kcal230.2g1196.6g527.4g44.1g
Annoskoko puolitettuna1648g5260kcal115.1g598.3g263.7g22.1g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424