Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 400g412kcal13.8g71.9g4.2g11.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 220g276kcal24.2g0.6g19.8g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g799g479kcal29.6g58.3g16g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)196g705kcal10.8g148.8g6.9g10.8g
Korppujauho 84g307kcal8.8g62.8g0.9g4.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1598g2653kcal303.6g0g159.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6592g9664kcal781.6g684.8g415.2g53.6g
Valittu annoskoko3296g4832kcal390.8g342.4g207.6g26.8g
Annoskoko puolitettuna1648g2416kcal195.4g171.2g103.8g13.4g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676