Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 23g150kcal3.3g0.8g14.2g4.1g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g1.6g3.4kcal0.1g0.8g0g0.6g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g5g15kcal0g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g338kcal6.8g10.8g28.4g9.4g
Valittu annoskoko33g169kcal3.4g5.4g14.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna17g85kcal1.7g2.7g7.1g2.4g
Arvot/100g100g512kcal10.3g16.4g43g14.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195