Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai6.5g23kcal0.8g4.6g0.1g0.2g
Sokeri 6.3g26kcal0g6.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.6g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)5g2.8kcal0.4g0.2g0g0g
Pätkis, 18g2.7g13kcal0.1g1.6g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Taloussuklaa, Fazer2.5g13kcal0.1g1.4g0.7g0.1g
Voi 1.2g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g244kcal4g28.8g12g1g
Valittu annoskoko33g122kcal2g14.4g6g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g61kcal1g7.2g3g0.3g
Arvot/100g100g371kcal6.1g43.8g18.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319