Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 25g8.5kcal0.2g1.4g0g0.4g
Sokeri6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g71kcal0.4g16.2g0g0.8g
Valittu annoskoko33g36kcal0.2g8.1g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g18kcal0.1g4.1g0g0.2g
Arvot/100g100g108kcal0.6g24.5g0g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878