Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g10g2kcal0.1g0.3g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g3.1g1.3kcal0g0.3g0g0g
Isot katkaravut (rainbow)4.5g4.5kcal1g0g0g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g2.5g4.5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 13g14kcal0.5g2.4g0.1g0.2g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g58kcal3.6g6.2g1.8g0.4g
Valittu annoskoko33g29kcal1.8g3.1g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g15kcal0.9g1.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g88kcal5.5g9.4g2.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614