Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli12g21kcal1.6g0.3g1.5g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g6.9g2.9kcal0.7g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2g1.3kcal0.1g0g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g4.9g21kcal4g0.3g0.3g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 0.2g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)3g10kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g148kcal13.6g4.8g9g0.6g
Valittu annoskoko33g74kcal6.8g2.4g4.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g37kcal3.4g1.2g2.3g0.2g
Arvot/100g100g225kcal20.6g7.3g13.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915