Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi3.9g14kcal2g1.4g0g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g3.9g15kcal0g3.8g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl7.8g27kcal1.1g5g0.2g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl2.5g16kcal0.4g0.1g1.6g0g
Rusina 2.3g6.9kcal0.1g1.4g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Kesäkurpitsa7.8g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g234kcal7.2g24.4g11.4g1.4g
Valittu annoskoko33g117kcal3.6g12.2g5.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna17g59kcal1.8g6.1g2.9g0.4g
Arvot/100g100g356kcal10.9g37.1g17.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405