Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 16g51kcal1.3g10.1g0.3g1.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g1.5g5.5kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g113kcal3g22.4g0.6g2.6g
Valittu annoskoko33g57kcal1.5g11.2g0.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna17g28kcal0.8g5.6g0.2g0.7g
Arvot/100g100g172kcal4.6g34g0.9g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96425