Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 16g9kcal1.5g0.5g0.1g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.1g14kcal0.5g2.9g0.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g101kcal6.6g12.8g2.6g0.2g
Valittu annoskoko33g50kcal3.3g6.4g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g25kcal1.7g3.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g152kcal10g19.3g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104