Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g9g53kcal0.6g5.4g0.4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2.3g8.4kcal0g0.1g0.9g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g12g14kcal0.4g0.4g1.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g7g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g157kcal2.2g12.8g5.2g0.6g
Valittu annoskoko33g78kcal1.1g6.4g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g39kcal0.6g3.2g1.3g0.2g
Arvot/100g100g238kcal3.3g19.5g7.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418