Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g27g42kcal5.9g0g1.9g0g
Ruskea suuruste, Maizena1g3.7kcal0g0.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 0.4g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g98kcal12.4g2.4g4g0.4g
Valittu annoskoko33g49kcal6.2g1.2g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g25kcal3.1g0.6g1g0.1g
Arvot/100g100g148kcal18.7g3.6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449