Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g9g7.6kcal0.1g1.7g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g5.2g37kcal0g0g4.1g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g4.3g6.1kcal0.3g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g205kcal2.2g26.6g8.8g0.8g
Valittu annoskoko33g103kcal1.1g13.3g4.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g51kcal0.6g6.7g2.2g0.2g
Arvot/100g100g308kcal3.3g39.9g13.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468