Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio16g10kcal1.6g0.7g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 5g2.1kcal0.5g0g0g0g
Mansikka 13g5.8kcal0.1g1.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g36kcal4.4g3.6g0g0.4g
Valittu annoskoko33g18kcal2.2g1.8g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g9kcal1.1g0.9g0g0.1g
Arvot/100g100g55kcal6.6g5.4g0g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191