Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 15g33kcal2.6g0g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g4.2g4.9kcal0.1g0.2g0.4g0g
Edamer Viipale, annos 18g4.2g14kcal1.1g0.1g1g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 3.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g119kcal8.8g1.2g8.8g0g
Valittu annoskoko33g60kcal4.4g0.6g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna17g30kcal2.2g0.3g2.2g0g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.8g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249