Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 9g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Kaali, valkokaali3.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 16g36kcal2g0.1g3.1g0g
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Persilja 1.6g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g115kcal4g1.2g10.2g0.8g
Valittu annoskoko33g57kcal2g0.6g5.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g29kcal1g0.3g2.6g0.2g
Arvot/100g100g173kcal6g1.8g15.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996