Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g12g85kcal0.1g0.1g9.4g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g1.6g6.2kcal0g1.5g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.5g0.1kcal0g0g0g0.5g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton1.9g6kcal0.4g0.2g0.4g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g247kcal5.2g4.4g23.2g1g
Valittu annoskoko33g123kcal2.6g2.2g11.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g62kcal1.3g1.1g5.8g0.3g
Arvot/100g100g373kcal7.9g6.6g35g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546