Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 11g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 7.8g17kcal1.4g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Lihaliemi laimennettu 10g1.8kcal0g0.3g0.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.5g3.8kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g65kcal4g4.6g3.2g0.2g
Valittu annoskoko33g33kcal2g2.3g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g16kcal1g1.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g98kcal6g6.9g4.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978