Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Sokeri 3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g5.8g22kcal0.1g5.5g0g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g8.1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.3g14kcal0.5g0.2g1.3g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g3.1g5.7kcal0.4g0.2g0.3g1.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.3g7.8kcal0g1.9g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g204kcal3g24g10.6g3.8g
Valittu annoskoko33g102kcal1.5g12g5.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna17g51kcal0.8g6g2.7g1g
Arvot/100g100g309kcal4.5g36.4g16.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255