Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g10g5.9kcal0.1g1.3g0g0.1g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g2.7g3.7kcal0.3g0.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 14g8.7kcal0.4g0.7g0.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.1g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.1g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g56kcal3.2g5g2.6g0.2g
Valittu annoskoko33g28kcal1.6g2.5g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g14kcal0.8g1.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g85kcal4.8g7.6g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915