Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)5.5g4.4kcal1g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.4g10kcal0.7g0g0.8g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g10g16kcal0.2g1.2g0g0.2g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g62kcal3.8g2.6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko33g31kcal1.9g1.3g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g16kcal1g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455