Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.5g26kcal0g0g2.9g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Kananmuna, paistettu 1.3g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Raparperi 4.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 4.7g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g4.7g16kcal0.7g2.6g0.4g0.5g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g218kcal3.2g26g11g2g
Valittu annoskoko33g109kcal1.6g13g5.5g1g
Annoskoko puolitettuna17g54kcal0.8g6.5g2.8g0.5g
Arvot/100g100g328kcal4.8g39.2g16.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790