Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g7g4.2kcal0.7g0.3g0g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.1g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1g3.7kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g195kcal4.6g32.8g4.6g1g
Valittu annoskoko33g98kcal2.3g16.4g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g49kcal1.2g8.2g1.2g0.3g
Arvot/100g100g295kcal6.9g49.5g6.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920