Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)7.5g8.2kcal1.7g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g10g34kcal1.6g6.3g0.2g0.6g
Arkirae (Valio), annos 100g4.1g2.8kcal0.5g0.1g0g0g
Ketsuppi 1.6g1.4kcal0g0.3g0g0g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)4.7g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g105kcal8.8g13.8g1.4g1.2g
Valittu annoskoko33g53kcal4.4g6.9g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna17g26kcal2.2g3.5g0.4g0.3g
Arvot/100g100g159kcal13.3g20.8g2.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441